Recensies

Hieronder staan enkele reacties van mensen die met mij samenwerken of gewerkt hebben. Wil je zelf een recensie schrijven? Stuur deze dan hier in!

Top Coach in Zwolle HBX

Ik wordt sinds een paar maanden terug begeleid door niel. In die korte tijd heb ik heel veel van hem geleerd ben weer naar school gegaan. En me gaan concentreren op me toekomst. Ik zou zelf geen ander coach willen. Niel is een echte topcoach!!

Gr Ümit

Super coach van ons uit Zwolle HBX

Niel is een hele goede coach en hij heeft me binnen een maand al heel veel geholpen ben echt tevreden over hem en heb echt respect voor hem dat hij al deze dingen voor mij heeft geregeld ben zeer te vreden over hem en zijn werk .Duim omhoogVuist vooraanzicht

Boks Cell

Stefan Schipper.. top fotograaf

Niel ik heb ontzettend veel respect voor je… wat je allemaal doet voor de jeugd, in Twenterand en ver daar buiten. Je komt zelf van erg ver…en je hebt je negatieve energie in iets geweldig positiefs om gezet, nogmaals klasse wat je allemaal doet en voor je mede mensen, respect. Always the hard Way!

Hermien

Sowieso al een geweldige en rustige persoonlijkheid zelf!!
Hij begrijpt je direct goed en je hebt tenminste gelijk het gevoel van 100 procent… luisterend oor.
Topper ga zo door met wat je doet!

Gezinscoach

Toppertje,we zijn al drie jaar bezig om hulp te krijgen via jeugdzorg,wat maar niks hielp of opschoot.
Afgelopen zaterdag een ekc (eigen-kracht conferentie)gehad, hij heeft al heel wat bereikt en dat in 1 middag,en terwijl we al zo lang bezig zijn,Niel is gewoon super,heey kerel bedankt he.
Gonda Kikkert 

Gezinscoach

Super , je hebt mij en mijn gezin goed geholpen ook toen je daar geweest bent bij de jongerencentrum voorlichtingsavond van jouw lezing zag je meteen dat mij zoon en ik hulp nodig hadden wat jij bereikt het bij ons dat heeft nog geen instantie gekund al paar keer bij jeugdzorg geweest maar die helpen je niet moet eerst wat mis gaan en dan denken ze van oh hebben ze echt hulp nodig en jij zag direct aan mijn zoon toen je daar geweest was dat mijn zoon je hulp goed kon gebruiken en je heb ons super geholpen en nog steeds als ik je nodig heb dan ben je er voor ons is je niks te veel en instantie moet bellen en weer 3 weken wachten en dan ben je nog niks verder in die tijd dat je hier hebt gelopen heb je meer bereikt dan die hele jeugdzorg dus ik ben je enorm dankbaar wat je voor ons betekent hebt groetjes Yvonne en de kids ik hoop dat je nog veel meer gezinnen kan helpen je bent een topper!!!!!!!!
Yvonne Brouwhuis

Geweldig hoe jij de groep kunt bereiken

Het is meer dan waard om naar dit bijzonder heftige maar ook vooral emotionele verhaal te luisteren. Geweldig hoe jij de groep kunt bereiken… Daar kunnen velen nog van leren! Zo veel kwaliteiten en wat een kracht… Ik vind jou fantastisch!!!!
Merle Davidis

Gastles/lezing Praktijkschool Roc in Almelo

onze klas heeft nog nooit zo’n bijzondere gastles gehad. Echt respect, we waren er allemaal stil van. Succes met je verdere lezingen!

Daphne hospers

Conflictbemiddeling

super werk, wie kan je beter helpen dan iemand die alles zelf heeft mee gemaakt en weet hoe alles voelt,
dus een betere hulp kan je niet krijgen. Zo ben ik als vrouw een klein tijdje geleden ernstig mishandeld
 en er kwam geen hulp , met dank aan DHC heeft hij mij goed kunnen bijstaan en kunnen helpen,,super !!!
Dianne.E

Beste Coach van Zwolle HBX

Beste coach veel beter dan andere instanties die niks om je geven! Helpt waar het nodig is en doet z'n uiterste best daarvoor!

Gr Tariq

Bajes Project

het was een indrukwekkende dag en het leek mij wel nice om inde bajes te komen maar nu niet meer het heeft veel indruk gemaakt bij de hele groep hoe het gaat in de bajes en zulke dingen ik keek wel naar buch in de bajes maar dat is op tv en je weet niet wat daar echt van is maar buch in de bajes is niks dit is veel groffer en erger hoe het eraan toe gaat dit is gewoon kijharde wereld.Bedankt niel voor dit indrukwekkende dag.Het heeft me zeker wakker geschud.
Leeroy.S

1 op 1 training

“alles kan als je maar strijd en gelooft in je zelf” dat heb jij mij in zo’n korte tijd laten zien ik weet zeker als ik later ooit zo ver ben gekomen net als jij en zal ik denken aan wat jij mij hebt meegegeven coach Dhc. RESPECT
Cristina Alves